Handelsbetingelser for Shakeyjakeart.dk

  1. Generelle oplysninger Shakeyjakeart.dk ejes og drives af Shakey Jake Art ApS, CVR-nummer 43032976, med hovedkontor på Bakkegårdsvej 29, 3060 Espergærde Disse handelsbetingelser gælder for alle køb foretaget på webshoppen Shakeyjakeart.dk.
  2. Produkter og priser 2.1 Produkterne til salg på Shakeyjakeart.dk er kunstværker og relaterede kunstprodukter. 2.2 Alle priser på webshoppen er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive moms. 2.3 Vi forbeholder os retten til at ændre priserne uden forudgående varsel, dog vil prisen på en ordre være den gældende pris på tidspunktet for købet.
  3. Bestilling og betaling 3.1 For at afgive en bestilling på Shakeyjakeart.dk skal du følge den angivne bestillingsproces og udfylde alle påkrævede oplysninger. 3.2 Når du har gennemført din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Dette bekræfter, at vi har modtaget din ordre, men udgør ikke en bindende accept af din bestilling. 3.3 Betalingen for varerne kan ske via de angivne betalingsmetoder på webshoppen. Betalingen skal ske inden for den angivne tidsramme for at sikre behandling af ordren.
  4. Levering 4.1 Leveringstiden kan variere afhængigt af produktet og destinationen. Vi bestræber os på at levere varerne så hurtigt som muligt, men kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle forsinkelser, der skyldes eksterne faktorer. 4.2 Levering sker til den leveringsadresse, du angiver under bestillingsprocessen. Du er ansvarlig for at give korrekte oplysninger, og vi er ikke ansvarlige for fejlleveringer som følge af forkerte adresser eller manglende oplysninger.
  5. Fortrydelsesret og returnering 5.1 Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan returnere varerne og få refunderet købsprisen. Fortrydelsesfristen begynder fra den dag, hvor du modtager varen. 5.2 For at udøve fortrydelsesretten skal du give os meddelelse herom inden for fortrydelsesfristen på [kontaktinformation]. 5.3 Du skal returnere varerne i samme stand og mængde som ved modtagelsen og påtage dig eventuelle omkostninger ved returneringen. 5.4 Vi refunderer købsprisen inden for 14 dage efter modtagelsen af de returnerede varer, forudsat at varerne er blevet returneret i overensstemmelse med disse handelsbetingelser.
  6. Reklamationer 6.1 Hvis du modtager en defekt eller beskadiget vare, bedes du kontakte os inden for rimelig tid efter modtagelsen for at rapportere problemet. 6.2 Vi vil enten erstatte den defekte vare eller refundere købsprisen efter eget skøn, forudsat at varen er blevet returneret i overensstemmelse med vores instruktioner.
  7. Persondata 7.1 Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Ved at afgive en bestilling accepterer du vores behandling af dine personoplysninger som beskrevet deri.
  8. Ansvarsfraskrivelse 8.1 Vi stræber efter at sikre, at oplysningerne på webshoppen er nøjagtige og opdaterede. Vi påtager os dog intet ansvar for eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser. 8.2 Vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle direkte, indirekte eller følgeskader, der måtte opstå i forbindelse med brugen af vores webshop eller produkterne, medmindre det skyldes grov uagtsomhed eller forsætlig handling fra vores side.
  9. Ændringer i handelsbetingelserne 9.1 Vi forbeholder os retten til at ændre disse handelsbetingelser efter behov. Ændringer træder i kraft fra det tidspunkt, de offentliggøres på webshoppen.
© ShakeyJakesArt 2023. All Rights Reserved - Powered by Upboost.ai